Marketplace

VELKOMMEN TIL MARKETPLACE - GRATIS ADGANG I MARTS OG APRIL


Vores platform og indhold står overfor en større opdatering, og frem til ultimo april vil der være fri adgang til Marketplace og vores store arkiv af videoer, interviews, webinaroptagelser.

Vores eneste forbehold er, at mange af videoerne henviser til første udgave af Pernille Kræmmergaards bog ’DIGITAL TRANSFORMATION - 10 EVNER DIN ORGANISATION SKAL MESTRE’. Med dette in mente håber vi stadig på at kunne hjælpe med til at styrke og udvikle dit og din organisations digitale mindset – god fornøjelse!

Vil du være helt up-to-date med 2. og nyeste udgave af bogen, 'DIGITAL TRANSFORMATION - 10 EVNER DIN ORGANISATION SKAL MESTRE OG 3 SOM DU HAR BRUG FOR' – herunder ikke mindst den nye 5. generation af Digital Modenhed - finder du den her tilgængelig som køb i lydbogsformat.

Har du behov for skræddersyet kompentenceudvikling tilbyder vi også uddannelsesforløb, dialogværktøjer, kurser, workshops, video-on-demand og foredrag – både fysisk og online. Kontakt os på 2571 5050 eller dinst@dinst.dk og få en drøftelse af mulighederne.

DIGITAL TRANSFORMATION - INTRO TIL DE 10 EVNER OG DIGITAL MODENHED

DE 10 EVNER (FRA FØRSTE UDGAVE AF 'DIGITAL TRANSFORMATION - 10 EVNER DIN ORGANISATION SKAL MESTRE')

INTERVIEWS

LYDBOG: 'DIGITAL TRANSFORMATION - 10 EVNER DIN ORGANISATION SKAL MESTRE OG 3 SOM DU HAR BRUG FOR'