Masterclass Alumni

Masterclass Alumni
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Velkommen til Masterclass Alumni

Formålet med Masterclass Alumni er at skabe og fastholde et netværk for tidligere deltagere på Masterclass i Digital Transformation og holde deltagere opdateret på den nyeste viden, cases og teoridannelse indenfor området.

Netværket giver deltagerne mulighed for at sparre med hinanden, dele viden og evt. samarbejde om ledelsesmæssige udfordringer og praksis i relation til Digital Transformation.

Netværket bygger på en forståelse for, at teori møder praksis, og praksis møder teori. Ud fra den betragtning, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis, og at deltagerne løbende fortsat kan tilegne sig ”nye begreber at begribe med og teorier af navigere ud fra”.

Digitaliseringsinstituttets Alumni netværk er eksklusivt for deltagere, der har gennemført Masterclass i Digital Transformation og netværket er et personligt medlemskab.

I menuen til højre finder du mere information om årets arrangementer og under 'Mit indhold' finder du adgang til årets webinarer.

I materialemappen til højre finder du til orientering ligeledes programmet for den kommende Masterclass, hvor du som Alumni-medlem har mulighed for at deltage på enten hele moduler eller enkelte indlæg (mod betaling af forplejning og administration). Kontakt os på dinst@dinst.dk for tilmelding.Elementer


KØB ABONNEMENT
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Pernille Kræmmergaard

Pernille Kræmmergaard

DIREKTØR, DIGITALISERINGSINSTITUTTET, TIDLIGERE PROFESSOR


Pernille Kræmmergaard er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring. Foruden grundlægger af Digitaliseringsinstituttet, er hun bl.a. digital vismand, tidligere professor og medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, medlem af diverse tænketanke om digital ledelse og en flittig anvendt foredragsholder i offentlige og private organisationer. Hun har i mere end 20 år forsket i hvordan virksomheder og organisationer skaber værdi med teknologi og IT, og har mange års undervisningserfaring fra diverse Kandidat og Masteruddannelser, udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og senest bogen ”Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for”. Hun har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis.