Læringspakke: Digital Transformation - Hvad og hvorfor? (Medarbejdere)

Læringspakke: Digital Transformation - Hvad og hvorfor? (Medarbejdere)
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Online foråret 2019

Med denne læringspakke får du et samlet læringsforløb om Digital Transformation – Hvad og hvorfor? for en samlet gruppe af medarbejdere.

Med læringspakken får du hjælp til at sætte fokus hvad betydningen er af Digital Transformation i jeres organisation. Der vil bl.a. være fokus på hvilke forandringer gruppen oplever, hvad Digital Transformation egentlig er og betyder for jer, samt hvorfor digital transformation er vigtig for jeres organisation og for medarbejdergruppen.

Læringspakken giver adgang til:

  • Præsentationsvideo om Digital Transformation – Hvad og hvorfor?
  • Vejledning til tilrettelæggelse af forløbet
  • Slides
  • Øvelser/diskussioner
  • Skabeloner til øvelserElementer


Digital Transformation - Hvad og hvorfor? (medarbejdere)

Længde: 24 minutter og 45 sekunderOm

Anja Reinwald

Anja Reinwald

SENIORFORSKER, DIGITALISERINGSINSTITUTTET


Anja er uddannet cand.scient.adm og har en ph.d.-grad i ledelse af informationssystemer. Hun interesserer sig for og forsker i hvad digitalisering og digital transformation betyder for en organisation og dens medarbejdere. Hun har solid erfaring som indlægsholder og kursusleder på en række både digitale og fysiske forløb om digital transformation bl.a. hos Erhvervsministeriet, Dansk Magisterforening og på Digitaliseringsinstituttets Diplomclass. Anja er optaget af hvordan teori og nye begreber kan medvirke til mere nuancere forståelse og løbende tilpasning af egen praksis.