Læringspakke: Digital Transformation - Hvad og hvorfor? (Ledere)

Læringspakke: Digital Transformation - Hvad og hvorfor? (Ledere)
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Online foråret 2019

Med denne læringspakke får du et samlet læringsforløb om Digital Transformation – Hvad og hvorfor? for en samlet gruppe af ledere.

Med læringspakken får du hjælp til at sætte fokus på hvad betydningen er af Digital Transformation i jeres organisation. Der vil bl.a. være fokus på hvilke forandringer gruppen oplever, hvad Digital Transformation egentlig er og betyder for jer, samt hvorfor digital transformation er vigtig for jeres organisation og ledelse.

Læringspakken giver adgang til:

  • Præsentationsvideo om Digital Transformation – Hvad og hvorfor?
  • Vejledning til tilrettelæggelse af forløbet
  • Slides
  • Øvelser/diskussioner
  • Skabeloner til øvelserOm

Pernille Kræmmergaard

Pernille Kræmmergaard

DIREKTØR, DIGITALISERINGSINSTITUTTET, TIDLIGERE PROFESSOR


Pernille Kræmmergaard er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring. Foruden grundlægger af Digitaliseringsinstituttet, er hun bl.a. digital vismand, tidligere professor og medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, medlem af diverse tænketanke om digital ledelse og en flittig anvendt foredragsholder i offentlige og private organisationer. Hun har i mere end 20 år forsket i hvordan virksomheder og organisationer skaber værdi med teknologi og IT, og har mange års undervisningserfaring fra diverse Kandidat og Masteruddannelser, udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og senest bogen ”Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for”. Hun har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis.