Læringspakke: Digital Modenhed - 5 generationer af IT og Digitalt Mindset (Medarbejdere)

Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Online foråret 2019

Med denne læringspakke får du et samlet læringsforløb om Digital modenhed – 5 generationer af IT og digitalt mindset for en samlet gruppe af medarbejdere.

Med læringspakken får du hjælp til at sætte fokus på organisationens digitale modenhed, herunder hvor I er i dag, og hvor I skal hen. Der følges op med fokus på hvad det kræver af medarbejderne og hvad den enkelte med fordel kan have mere fokus på for at kunne bidrage til arbejdet med at styrke organisations digitale modenhed.

Læringspakken giver adgang til:

  • Præsentationsvideo om Digital modenhed – 5 generationer af IT og digitalt mindset
  • Vejledning til tilrettelæggelse af forløbet
  • Slides
  • Øvelser/diskussioner
  • Skabeloner til øvelserElementer
Om

Anja Reinwald

Anja Reinwald

SENIORFORSKER, DIGITALISERINGSINSTITUTTET


Anja er uddannet cand.scient.adm og har en ph.d.-grad i ledelse af informationssystemer. Hun interesserer sig for og forsker i hvad digitalisering og digital transformation betyder for en organisation og dens medarbejdere. Hun har solid erfaring som indlægsholder og kursusleder på en række både digitale og fysiske forløb om digital transformation bl.a. hos Erhvervsministeriet, Dansk Magisterforening og på Digitaliseringsinstituttets Diplomclass. Anja er optaget af hvordan teori og nye begreber kan medvirke til mere nuancere forståelse og løbende tilpasning af egen praksis.