Læringspakke: Digital Modenhed - 5 generationer af IT og Digitalt Mindset (Ledere)

Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Online foråret 2019

Med denne læringspakke får du et samlet læringsforløb om Digital modenhed – 5 generationer af IT og digitalt mindset for en samlet gruppe af ledere.

Med læringspakken får du hjælp til at sætte fokus på organisationens digitale modenhed, herunder hvor I er i dag, og hvor I skal hen. Der følges op med fokus på hvordan den enkelte leder kan styrke sit digitale lederskab, samt hvilke indsatsområder ledergruppen ønsker at arbejde videre med for at styrke organisationens digitale modenhed.

Læringspakken giver adgang til:

  • Præsentationsvideo om Digital modenhed – 5 generationer af IT og digitalt mindset
  • Vejledning til tilrettelæggelse af forløbet
  • Slides
  • Øvelser/diskussioner
  • Skabeloner til øvelserElementer
Om

Pernille Kræmmergaard

Pernille Kræmmergaard

DIREKTØR, DIGITALISERINGSINSTITUTTET, TIDLIGERE PROFESSOR


Pernille Kræmmergaard er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring. Foruden grundlægger af Digitaliseringsinstituttet, er hun bl.a. digital vismand, tidligere professor og medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, medlem af diverse tænketanke om digital ledelse og en flittig anvendt foredragsholder i offentlige og private organisationer. Hun har i mere end 20 år forsket i hvordan virksomheder og organisationer skaber værdi med teknologi og IT, og har mange års undervisningserfaring fra diverse Kandidat og Masteruddannelser, udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og senest bogen ”Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for”. Hun har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis.