IT-Funktionens Rolle i Digital Transformation

IT-Funktionens Rolle i Digital Transformation
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Hvis IT-funktionen skal kunne bidrage til organisationens digitale omstilling, er den tid hvor IT-funktionen kunne nøjes med at levere sikker og stabil IT-drift for længst forbi. Hvad er det mere den skal kunne?

Ifølge Pernille Kræmmergaard må IT-funktionen i dag, også forventes at kunne orkestrere den teknologiske stack med en mangfoldighed af integrationer og kunne bidrage konstruktivt til udvikling af såvel faglighed, forretningsmodeller og strategier.

Samtidig skal de levere IT-systemer og løsninger, der på tidssvarende vis tilbyder funktionalitet og brugergrænseflader, der gør det muligt for både medarbejdere og ledere at udføre deres arbejde og udfylde de roller, som er dem tiltænkt. Disse ting samt mange andre vil Pernille give sit bud på i dette webinar og lægge op til debat herom.ElementerKØB ABONNEMENT
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Pernille Kræmmergaard

Pernille Kræmmergaard

DIREKTØR, DIGITALISERINGSINSTITUTTET, TIDLIGERE PROFESSOR


Pernille Kræmmergaard er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring. Foruden grundlægger af Digitaliseringsinstituttet, er hun bl.a. digital vismand, tidligere professor og medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, medlem af diverse tænketanke om digital ledelse og en flittig anvendt foredragsholder i offentlige og private organisationer. Hun har i mere end 20 år forsket i hvordan virksomheder og organisationer skaber værdi med teknologi og IT, og har mange års undervisningserfaring fra diverse Kandidat og Masteruddannelser, udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og senest bogen ”Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for”. Hun har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis.