Interview: "Digitale lederkompetencer"

Interview: "Digitale lederkompetencer"
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

I dette interview forklarer Ejvind Jørgensen, Strategi- og Økonomidirektør i cBrain, hvorfor man som leder skal interessere sig for Digital Transformation og hvad det kræver af egen ledelse.

Han understreger at teknologi i dag påvirker både mission og opgaver, hvorfor det ikke længere er nok som leder at stå på sidelinjen. Der er behov for at man involverer sig og kommer tættere på den faglige substans.  Erkendelsen af at det er de små bevægelser, de direkte samtaler mm. der flytter en organisation, er afgørende for at komme videre. Det samme gælder for modet til at handle når noget føles forkert.Elementer


Interview: "Digitale lederkompetencer"

Længde: 3 minutter og 10 sekunder


KØB ABONNEMENT
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Ejvind Jørgensen

Ejvind Jørgensen

STRATEGI- OG ØKONOMIDIREKTØR, CBRAIN


Ejvind Jørgensen er en af initiativtagerne til etablering af Danmark 3.0, som har til formål at øge opmærksomheden på den digitale udvikling i samfund og organisationer. Senest har han stået i spidsen for en tænketank, der har diskuteret, hvad den digitale udvikling stiller af krav til moderne ledelse. Han er en flittigt anvendt rådgiver og indlægsholder, og tidligere direktør hos Rambøll Management. Ejvind Jørgensen har desuden udgivet bogen ´Ledelse i d-land - om ledelse på tærsklen til et digitalt samfund´.