Interview: "Digital Transformation og lederkompetencer"

Interview: "Digital Transformation og lederkompetencer"
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

I interviewet sætter Bente Holm Skov, Selvstændig konsulent, SkovConsult fokus på det transformative i Digital Transformation og hvad det kræver af organisationens ledere. Hun peger på vigtigheden af, at der er overensstemmelse mellem det vi gerne vil med Digital Transformation og det vi som ledere siger i det daglige – og ikke mindst vores egen adfærd.

Bente anbefaler at man er bevidst om at involvere de medarbejdere og ledere, som har direkte kontakt til kunder/borgere da de har en nyttig viden om, hvor der kan skabes værdi for dem. Fordi transformation handler om at ændre adfærd og påvirke kultur, understreger hun også vigtigheden af, som leder, at være ude blandt medarbejderne og aktivt understøtte den ønskede adfærd. Særligt anerkendelsen af ønsket adfærd fremhæver hun som en måde at understøtte spredning af nye forandringer. ElementerKØB ABONNEMENT
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Bente Skov Holm

Bente Skov Holm

GRUNDLÆGGER, SKOV CONSULT


Bente Holm Skov, som er stifter af Skov Consult, har mere end 15 års praktisk erfaring med ledelse herunder ledelse af forskellige typer HR-funktioner fra blandt andet Ericsson og CSC. Hun har efteruddannelser inden for organisationspsykologi, som proceskonsulent samt er eksamineret psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi. Bente har derudover stor erfaring med projektledelse og ledelse af forandrings- og transitionsprojekter - herunder overtagelse af medarbejdere eller opstart af nye virksomheder eller organisationer.