Interview: "Dataanalyser og dataanvendelse"

Interview: "Dataanalyser og dataanvendelse"
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Lars Kirdan, Nordic Director of Business Development ved SAS Institute, sætter i dette interview fokus på at organisationer og virksomheder bruger deres data alt for lidt. Han understreger at langt de fleste har data nok og at udgangspunktet, for dem som gerne vil i gang med at anvende data, bør være forretningsmæssige overvejelser om hvad det er man ønsker at opnå mere viden om.

For at udvinde den nye viden og transportere den til dem som skal anvende den har man behov for data-scientists. Lars Kirdan giver derfor sine bud på hvilke forskellige kompetencer der er nødvendige i en data-scientist-afdeling, men også hvad man kan gøre hvis man ikke har mulighed for at rekruttere de eftertragtede talenter på området. Afslutningsvist opfordrer han til at komme i gang med at øve sig.Elementer


Interview: "Datanalyser og dataanvendelse"

Længde: 5 minutter og 55 sekunder


KØB ABONNEMENT
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Lars Kirdan

Lars Kirdan

Nordic Director, SAS Institute


Lars Kirdan er Nordisk Direktør for Forretningsudvikling i SAS Institute A/S, og har mere end 25 års topledelses- og bestyrelseserfaring fra både den private og offentlige sektor, og har bl.a. været Director for Forretningsudvikling i Deloitte og universitetsdirektør på Roskilde Universitet. Lars har beskæftiget sig med udvikling af et bæredygtigt velfærdssamfund hele sin karriere, herunder især med ledelse, strategi, innovation, forretningsudvikling og forskning. Lars har ledet projekter inden for Big Data/AI og ML, Financial Management, Customer Intelligence og Fraud Detection. Lars har et meget stærkt netværk blandt offentlige og private topledere.