Forskellige Tilgange til Arbejdet med Data

Forskellige Tilgange til Arbejdet med Data
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Trods nye teknologiske muligheder og mange investeringer er det i sidste ende mennesker, der skal fortolke teknologien og dens anvendelse, hvilket begrænser teknologiens potentiale. Selvom f.eks. Big Data kan vise nye mønstre og muligheder, så vil bias, erfaringer, rutiner og intuition kunne forhindre at potentialet forløses.

På webinaret vil du blive lidt klogere på hvordan hovedet spænder ben og hvorfor en succesfuld og kunde-centreret digitaliseringsproces altid starter med den enkeltes mindset!Elementer


Forskellige tilgange til arbejdet med data

Længde: 60 minutter og 27 sekunder
Prioritetssupport
translation missing: da.courses.show.amount_of_mounths_bound
Nyeste kurser

  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Pernille Rydén

Pernille Rydén

LEKTOR OG STUDIELEDER, DTU


Pernille Rydén er uddannet cand.scient.soc., diplom i ledelse og har en Ph.d. i strategisk kognition fra CBS. Hun er studieleder og lektor ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og derudover ekstern lektor på CBS. Pernille Rydén er en erfaren underviser og forsker, hvor hun trækker på sin viden om kognitiv psykologi bl.a. i forhold til emner som strategisk ledelses og organisatorisk udvikling med ny teknologi. Hun er desuden medforfatter til bogen ”Disrupt dit mindset og få succes med Big data”.