Digital Transformation - 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for (Lydbog)

Digital Transformation - 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for (Lydbog)
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Den opdaterede udgave af 'Digital Transformation - 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for' af Pernille Kræmmergaard, indtalt som lydbog i 2 dele.

Den digitale og teknologiske udvikling kræver nye måder at tænke og lede på, og det er evnen til at omstille sig og søge bedre løsninger for kunder og borgere, der er det centrale. Ikke teknologierne i sig selv.

'Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for' gennemgår, hvordan virksomheder og organisationer øger deres digitale modenhed og organiserer sig, så de ubesværet kan anvende teknologierne til både at optimere det bestående og skabe radikalt nyt. Og altid med kundens og borgerens behov for øje i et evigt foranderligt konkurrencemæssigt landskab.

Pernille Kræmmergaard bruger sin mere end 20 års forskning, teoretiske viden og praktiske erfaring fra hundredvis af kurser med offentlige organisationer og private virksomheder i bogen, der er tænkt som enbrugsbog til ledere på alle niveauer.

Bogen rummer masser af danske eksempler og giver praksisnære råd til, hvad ledere skal være opmærksomme på i arbejdet med digital transformation.

Til bogen hører desuden en række selvevalueringstests, hvor ledere blandt andet kan teste egne digitale ledelseskompetencer og organisationens digitale modenhed.

Det er en fantastisk bog. Let at gå til, relevant på alle ledelsesniveauer, gode eksempler til refleksion. Man mærker, der ligger stor viden og flid bag. Jeg kan kun anbefale bogen; den kan bruges til mange formål og stiller helt skarpt på den digitale og teknologiske udvikling, og hvad det kræver at følge med. Læs den, inden du er kommet bagud.

– Lilian Mogensen, bestyrelsesformand, rådgiver, tidl. koncerndirektør, ATP og Udbetaling Danmark.

Trykt udgave udgivet på Djøf Forlag 2019.

Du får her adgang til lydbogen på Soundcloud.

Varighed del 1: 3t:24m:41s

Varighed del 2: 3t:01m:43s

Pris er ekskl. moms.Elementer


Lydbog del 1

Længde: 204 minutter og 41 sekunder


Lydbog del 2

Længde: 181 minutter og 43 sekunder


Liquid error (courses/buy line 22): internal

  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet