Digital Modenhed (gratis)

Låst indhold - klik på "START" (til højre) for at se alle moduler og hente eventuelt materiale.

GRATIS SELVEVALUERINGSTEST AF ORGANISATIONENS DIGITALE MODENHED

Med testen kan du hurtigt og nemt se, hvor digitalt moden du vurderer din organisation til at være.

Testen tager 5-10 minutter at gennemføre og består af 12 spørgsmål. Umiddelbart efter besvarelsen af sidste spørgsmål vil du kunne se, hvilket modenhedsniveau du vurderer din organisation er på.

TAG SELVEVALUERINGSTESTEN GRATIS HER (KLIK)

 

TAGES TESTEN INDIVIDUELT:

Umiddelbart efter din besvarelse af spørgsmålene vil du få vist resultatet. 

TAGES TESTEN SOM GRUPPE (IKKE GRATIS):

Det er også muligt at tagen testen som gruppe. Deltagerne i gruppen bedes svare på testen to gange - først om hvordan de vurderer organisationen i dag, og dernæst hvad de vurderer bør kendetegne organisationen i fremtiden.

Alle deltagerne vil efterfølgende via mail få tilsendt en rapport over deres egne besvarelser, der viser forskellene mellem deres vurdering af organisationens nuværende modenhed og fremtidige ønskelige.
 

Vedkommende, der bestiller testen, vil yderligere få tilsendt en rapport, hvori gruppens samlede vurderinger over den nuværende og fremtidige ønskelige modenhed fremgår. Derudover vises variansen og spredningen i gruppemedlemmernes besvarelse. Endeligt vises gruppens samlede besvarelse for hvert af de 12 spørgsmål. 

Rapporten kan bruges til at sammenligne besvarelser og herigennem facilitere diskussion og dialog omkring jeres modenhedsniveau og hvad I kan gøre for at blive mere modne.

Pris: 10.000 - 15.000 kr. afhængig af antallet af medlemmer i gruppen.

Ønsker I en samlet evaluering af organisationens digitale modenhed, er I velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050. 


  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet