Digital modenhed - endestation eller kontinuerlig proces

Digital modenhed - endestation eller kontinuerlig proces
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Pernille Kræmmergaards slides fra hendes session på Dansk IT's Meet and Inspire-arrangement 'Enterprise transformation og digital modenhed' i København 15. marts 2019.

Sessionen fokuserer på hvad digital modenhed er for en størrelse, og er der et niveau, hvor virksomhedens ledere og medarbejdere har de kompetencer, der skal være til stede for at kunne tale om, at nu er virksomheden transformeret og den øverste modenhed nået?

Sessionen kommer omkring digital modenhed og organisationers evne til at udføre små digitale eksperimenter, implementere nyt, tænke digitale strategier og ikke mindst at tiltrække digitale talenter. 


  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Pernille Kræmmergaard

Pernille Kræmmergaard

DIREKTØR, DIGITALISERINGSINSTITUTTET, TIDLIGERE PROFESSOR


Pernille Kræmmergaard er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring. Foruden grundlægger af Digitaliseringsinstituttet, er hun bl.a. digital vismand, tidligere professor og medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, medlem af diverse tænketanke om digital ledelse og en flittig anvendt foredragsholder i offentlige og private organisationer. Hun har i mere end 20 år forsket i hvordan virksomheder og organisationer skaber værdi med teknologi og IT, og har mange års undervisningserfaring fra diverse Kandidat og Masteruddannelser, udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og senest bogen ”Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for”. Hun har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis.