Digitaliseringsinstituttet

Velkommen til
Digitaliseringsinstituttets Online Akademi - gratis adgang i marts og april

Har du behov for ny viden til et specifikt område i dit eller din organisations arbejde med Digital Transformation?


Vores platform og indhold står overfor en større opdatering, men fremfor at lukke adgangen helt ned har vi i stedet besluttet at gøre vores store arkiv af videoer, interviews, webinaroptagelser og meget mere frit tilgængeligt med et PREMIUM-abonnement til 0 kr. i marts og april.

Vores eneste forbehold er, at mange af videoerne henviser til første udgave af Pernille Kræmmergaards bog ’DIGITAL TRANSFORMATION - 10 EVNER DIN ORGANISATION SKAL MESTRE’. Med dette in mente håber vi stadig på at kunne hjælpe med til at styrke og udvikle dit og din organisations digitale mindset.

Vil du være helt up-to-date med 2. og nyeste udgave af bogen, 'DIGITAL TRANSFORMATION - 10 EVNER DIN ORGANISATION SKAL MESTRE OG 3 SOM DU HAR BRUG FOR' – herunder ikke mindst den nye 5. generation af Digital Modenhed - er den desuden tilgængelig som køb i lydbogsformat.

God fornøjelse!

Har du behov for skræddersyet kompentenceudvikling tilbyder vi også uddannelsesforløb, dialogværktøjer, kurser, workshops, video-on-demand og foredrag – både fysisk og online. Kontakt os på 2571 5050 eller dinst@dinst.dk og få en drøftelse af mulighederne.